Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap de dus cu ventilator, rotatie 360 grade

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Cod produs
AR4045
Out Of stock
Descriere
Cu un singur dus, poti avea experienta unui spa chiar in propria locuinta. Este perfect pentru cei care muncesc foarte mult si isi gasesc relaxarea in cateva minute de baie. Imbina foarte bine apa calda cu cea rece pentru a ajunge la o temperatura care protejeaza pielea.

Datorita ventilatorului incorporat, presiunea apei va creste cu pana la 100%.

Datorita rotatiei de 360 de grade veti putea avea controlul in timpul dusului. Temperatura poate fi oricat de ridicata doriti deaoarece acest cap de dus este rezistent la coroziune. Designul detasabil impiedica blocajele si face ca acesta sa fie mult mai usor de curatat. Seteaza temperatura dorita si mentine-o asa pe tot parcursul dusului.

Reduce consumul de apa cu pana la 40% si mareste presiunea, comparativ cu capetele de dus standard.

Cap de dus de inalta presiune

Datorita tehnlogiei gaurile de iesire ale dusului sunt mai mici si mai dense ceea ce face ca viteza de scurgere si presiunea apei sa fie mult mai mare.

Detasabil si usor de curatat

Diferit de celelalte capete de dus integrate, acesta poate fi usor demontat si curatat. Se potriveste majoritatii bratelor de dus standard.

Functie de ajustare cu o singura apasare

Designul practic cu un singur buton pentru economisirea apei si totodata un dus relaxant. Functionarea usoara este facila pentru oricine, este nevoie doar de apasarea unui singur buton prin care se va opri apa, sau se va mentine la aceeiasi temperatura in timpul dusului.

*Inlocuire filtru

In general, se recomanda inlocuirea elementului de filtrare la fiecare trei luni, dar ciclul de inlocuire va fi diferit cu o calitate diferita a apei.
Daca constatati ca elementul filtrant este foarte murdar sau presiunea apei este foarte scazuta, este recomandat sa il inlocuiti la timp.

Specificatii:

Material dus: ABS + otel inoxidabil

Material filtru: PP bumbac
Trimite mesaj
Din Gura in Gura