Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cusca metalica durabila pentru capturarea sobolanilor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cusca metalica pentru capturarea sobolanilor este solutia ideala pentru rezolvarea problemei invaziei de rozatoare in gospodarie sau in alte spatii. Realizata din materiale metalice durabile si rezistente, aceasta cusca ofera o metoda sigura si eficienta de a captura si controla populatia de sobolani.

Cu un design robust si o constructie solida, cusca metalica este capabila sa reziste presiunii exercitate de sobolani si sa asigure capturarea acestora in mod eficient. Suprafetele sale netede si bine finisate reduc riscul de ranire a animalelor capturate si faciliteaza curatarea si dezinfectarea custii intre utilizari.

Aceasta cusca metalica este echipata cu mecanisme de inchidere sigure si fiabile, care asigura capturarea sobolanilor fara a le provoca leziuni sau suferinta inutila. De asemenea, cusca este prevazuta cu spatii si orificii adecvate pentru introducerea momelei si pentru accesul usor al sobolanilor.

Indiferent daca este folosita in locuinte, in curti sau in alte medii, cusca metalica pentru capturarea sobolanilor ofera o solutie eficienta si umana pentru gestionarea populatiei de rozatoare. Este o optiune sigura si durabila, care poate contribui la mentinerea igienei si a sanatatii in locurile afectate de infestarea cu sobolani.

Specificatii:

design clasic

otel inoxidabil

usor de montat si de manevrat

dimensiuni: 28x14 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura