Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ceas Smartwatch sport Bluetooth rezistent la apa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Cod produs
AR45770
Out Of stock
Descriere
Acest smartwacth va va ajuta sa va atingeti obiectivele de fitness - Echipat cu senzor de miscare, calcul inteligent al miscarii, distanta de mers pe jos, exercitiu eficient indrumat stiintific; Suporta o varietate de moduri sportive, cum ar fi alergarea, saritura de coarda, ridicari ale trunchiului etc., pentru a satisface nevoile diferitelor sporturi.

Pana in prezent cel mai mare ecran color cu afisare HD IPS intr-un design subtire si frumos. Este construit de la baza pentru a va ajuta sa conduceti un stil de viata mai sanatos si sa fiti conectat.

O tasta poate trezi vocea inteligenta - in pagina de apelare apasati lung 2 secunde pentru a porni vocea inteligenta, apel vocal, raspunde la telefon etc., eliberati-va mainile

Afisaj mare de 1,54 inci, rezolutie 320 * 240, saturatie de culoare de pana la 80%, culori stralucitoare, rezolutie inalta a ecranului mare aduc un camp vizual mai larg si detalii mai bogate ale imaginii.

IP67 rezistent la apa - Port fara griji, puteti purta ceasul atunci cand te speli pe dinti , ploua sau inoti varietate de stiluri dinamice de meniu pentru a va satisface utilizarea zilnica a diferitelor operatii obisnuite, comutati usor cu o tasta, personalizati-va stilul exclusiv.

Doua stiluri principale - Intrati in meniul stilului si puteti comuta intre stilul de vizualizare grila sau stilul listei in functie de preferinta, dupa cum doriti.

Functie: Pasii de exercitiu, calcularea distantei, Calorii, monitorizarea presiunii sanguine, monitorizarea ritmului cardiac, muzica fara fir, monitorizare somn, apel fara fir, memento mesaj scurt, aplicatie sociala, memento informatie, ceas cu alarma inteligent, reamintire sedentarism, mod multi-exercitiu, crestere luminozitate la ridicarea manii, Cauta smartwatch, Gaseste telefonul mobil

Monitorizarea stiintifica a somnului, monitorizeaza durata somnului si calitatea somnului, inregistreaza datele despre somnul profund si somnul usor pentru a va ajuta sa imbunatatesti calitatea somnului.

Compatibil cu IOS si ANDROID

Aplicatie : Fitpro

Afisaj inteligent multi-informatiiMai multe informatii pe ecranul mare ofera acces la functii mai rapide
Trimite mesaj
Din Gura in Gura