Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Centura pentru masaj gat, umeri si zona cervicala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1419 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Centura pentru masaj gat, umeri si zona cervicala

Centura pentru masaj reprezinta o inovatie reinventata printr-un design confortabil, transmite lovituri puternice care patrund adanc in muschi, pentru o indepartare eficienta a durerilor.

Este un aparat puternic de masaj, ce antreneaza mai multe grupe de muschi, astfel masand si eliminand durerile de spate, gat, umeri, sau sold. Ajuta la circulatia sangelui, reduce tensiunea si presiunea musculara, reduce oboseala relaxand fizic si psihic.

Centura pentru masaj beneficiaza de greutate redusa, fiind astfel extrem de usor de transportat oriunde doriti sa mergeti.

Aceste nivele va ajuta sa acomodati corpul pana la un masaj puternic care pune rapid sangele in miscare. Modul presetat pe automat va ofera o stare perfecta de revigorare. Functia timer este de 10 minute, timpul ideal de refacere si relaxare a corpului, disparitie durerii, refacerea muschiilor si a starii de bine. Masajul poate fi bland sau puternic in functie de dispozitie.

Intre 10 si 30 de minute pe zi poate reda in timp scurt readucerea organismului la capacitatea de imbunatatire naturala a sanatatii, echilibrand balanta, stimuland punctele de acupunctura, miscarea celulelor, intarirea functiilor organelor, accelerarea metabolismului.

Pentru cele mai bune rezultate nu folositi aparatul mai mult de 10 minute fara a face o pauza de 30 de minute. De asemenea pentru bolnavii care implica situatii si conditii cronice, boli de piele, operatii nu folositi fara a intreba medicul.

Centura pentru masaj are urmatoarele caracteristici:

40 de functii de masaj;

mod automat;

alimentare 220V;

ofera un masaj placut si relaxant.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura